Kolacja inaugurująca festiwal kulinarny Restaurant Week – relacja z wydarzenia

Kolacja inaugurująca festiwal kulinarny Restaurant Week - relacja z wydarzenia

20 października w Restauracji Cristal odbyła się uroczysta kolacja inaugurująca festiwal kulinarny Restaurant Week.

W kolacji udział wzięli ambasadorzy, patroni oraz partnerzy festiwalu.

Szef kuchni restauracji Cristal przygotował dla zgromadzonych gości specjalne menu dostępne również w trakcie festiwalu.

Restaurant Week rozpoczął się 17 października, jest to już kolejna edycja festiwalu najlepszych restauracji. Jesienne wydarzenie odbywa się pod hasłem „Destynacja Restauracja”, które w prostej linii nawiązuje do odkrywania kuchni świata, poprzez polską scenę restauracyjną. W tegorocznej edycji wydarzenia, podobnie jak w poprzednich udział biorą najlepsze restauracje z naszego regionu.

Festiwal potrwa jeszcze do 31 października.

Rezerwacje dostępne na www.RestaurantWeek.pl

 

Dziękujemy Organizatorom za zaproszenie.

Fot. Difragma Fotostudio

Share

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *