Szanuję Jedzenie – idę na Restaurant Week! (3-17.04)

Szanuję Jedzenie - idę na Restaurant Week! (3-17.04)

Już 3 kwietnia rusza Restaurant Week. Najbliższa edycja Festiwalu odbywa się w duchu #RespectFood. Formuła rezerwacji sprawia bowiem, że zgodnie z zasadami zero-waste w czasie jego trwania nie marnuje się żywności.

Restaurant Week odbędzie się w Warszawie, Krakowie, Trójmieście, Wrocławiu, Poznaniu, Silesii, Lubelskim, Łodzi, Szczecinie, Rzeszowie, na Podhalu i oczywiście w Białymstoku.

Lista restauracji uczestniczących w Festiwalu dostępna na stronie www.RestaurantWeek.pl.

W trakcie festiwalu czeka na Was:

  • Festiwalowe menu i restauracje na www.RestaurantWeek.pl
  • Starannie wybrane wyjątkowe i najbardziej autorskie restauracje
  • Popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser
  • Festiwalowa cena 49zł! Najlepsza okazja na poznanie ze znajomymi nowych smaków, kuchni i restauracji!
  • Przy rezerwacji 8-osobowe stolika, płacisz tylko za siedmiu Gości!
  • Wasz czas to 90 minut. Po nim będą już czekać następni Goście. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego.

Szczegóły i rezerwacje.

Materiały Organizatora. Źródło:https://www.facebook.com/events/386449251937521/

Share

Recommended Posts

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *